search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:07
MENU CLOSE

Ρόδος: «Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar

03.07.2023 19:36
rodos

Την παρέμβαση του ΣΕΠΕ προκάλεσε βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να πηγαίνει παραγγελία σχεδόν, κολυμπώντας, σε γνωστό beach bar στη Ρόδο. Στο μεταξύ τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του beach bar στη Ρόδο ο οποίος σε νεότερες δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι «το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός».

Ο ιδιοκτήτης υποστήριξε στον Alpha ότι ο σερβιτόρος πήρε την πρωτοβουλία να μεταφέρει την παραγγελία στις πλωτές ξαπλώστρες.

«Το κάναμε μπας και έρθει κάποιος και κάτσει»

«Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά. Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει» είπε.

Για να προσθέσει: «Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ», είπε.

Τι καταγγέλλουν οι οργανώσεις

Νωρίτερα κατέθεσαν στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτη Εγγλέζου και ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Θανάσης Σταμούλης, οι οποίοι στηλίτευσαν τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Κατά την κατάθεση τους στον εισαγγελέα οι πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου και του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρθηκαν και σε άλλο περιστατικό όπου ξυλοκοπήθηκε εργαζόμενος σε ταβέρνα του νησιού από ιδιοκτήτη και εργαζόμενους άλλης επιχείρησης.

Τι λέει μερίδα των εργαζομένων στο beach bar

Πάντως μερίδα των εργαζομένων στο εν λόγω beach bar σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει ότι παρά τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί δεν εργάζονται σε συνθήκες μεσαίωνα.
«Δεν εργαζόμαστε με “συνθήκες μεσαίωνα” όπως ειπώθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε “εκβιαζόμαστε”, ούτε “εξαναγκαζόμαστε” να κάνουμε πράγματα που δεν επιθυμούμε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας».

Και καταλήγουν: «Αντίθετα: Το beach bar στο οποίο εργαζόμαστε, στελεχώνεται από νέους ανθρώπους στο οποίο οι περισσότεροι εργαζόμαστε ήδη πολλά χρόνια, έχουμε κέφι και διάθεση για δουλειά, μεταξύ μας επικρατεί φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας για κοινό όφελος, παίρνουμε πρωτοβουλίες και μοιραζόμαστε ιδέες τις οποίες όλοι μαζί πραγματοποιούμε».

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Γκρεμίζουν το Sea Satin μετά από σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων

Εξαφάνιση ανηλίκου: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον Κορυδαλλό

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό» δήλωσε νοσηλεύτρια του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:05