search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:52
MENU CLOSE

Ρόδος: Το beach bar με τον σερβιτόρο «κολυμβητή» αποσύρει τις πλωτές ξαπλώστρες (video)

05.07.2023 16:58
rodos

Οι υπεύθυνοι του beach bar στη Ρόδο θα προχωρήσουν -μέχρι τις 21 Ιουλίου οπότε και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας- στην απομάκρυνση των πλωτών κατασκευών που λειτουργούν ως ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα, μετά την δημοσιότητα που απέκτησε το βίντεο με τον σερβιτόρο «κολυμβητή».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.

Παράλληλα, εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο κατάστημα εστίασης. Επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Από την πλευρά του, ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Νεκρός βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου

Ρέθυμνο: «Μας εξωθούν σε παραίτηση» καταγγέλλουν δύο νέοι αγροτικοί γιατροί

Καιρός: Έρχεται καύσωνας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:51