search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Μαξίμου: Πώς έχουν χωρίσει τα γραφεία τους οι Υπουργοί και οι συνεργάτες του Μητσοτάκη 

12.07.2023 06:30
maximou

Πλήρως «εξοπλισμένο» είναι το Μέγαρο Μαξίμου με τους Υπουργός και συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχουν εγκατασταθεί πλήρως στο κτίριο. 

Πού βρίσκονται όμως τα γραφεία τους;

Ισόγειο: Εκεί βρίσκεται το γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, ο οποίος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του. 

Υπόγειο: Εκεί είναι τα γραφεία του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κυράς Κάπη, του λογογράφου Γιάννη Βλαστάρη. Εκεί βρίσκεται επίσης ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης. 

Πρώτος όροφος: Είναι ο όροφος των Υπουργών, καθώς εκεί βρίσκονται οι δύο Υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος. Σε αυτό τον τον όροφο είναι επίσης το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη καθώς και του Άλεξ Πατέλη. 

Υ.Γ: Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης έχει το γραφείο του στην Ζαλοκώστα

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου: Στις 12:30 στο Ωδείο η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας – Φήμες για στήριξη και από Γαβριήλ Σακελλαρίδη (video)

Η κυβέρνηση που έβλεπε τα πλοία να… ακριβαίνουν – Ανήμπορη να μειώσει τις τιμές στα ακτοπλοϊκά

Μητσοτάκης για Τουρκία: Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε οδικό χάρτη για τη μία διαφορά που έχουμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 19:43