search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:57
MENU CLOSE

Ταβανόπροκα Πολάκη για Τσακαλώτο: Όχι με θολούρες, δηθενιές και υποτιθέμενη «αστικη αυτοπεποίθηση»

14.07.2023 17:50
POLAKIS

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ευκλείδη Τσακαλώτου, κατά την οποία ξεδίπλωσε το όραμά του για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, μιλά για το δικό του όραμα…

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε μια φωτογραφία του ιδίου με εργαζόμενες στην καθαριότητα που αναφέρει στη λεζάντα «Σήμερα κλείσαμε 7 χρόνια με συμβάσεις ΣΟΧ. Βαδίζουμε για τα 8. Παύλο Πολάκη σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Στάθηκε δίπλα μας με σεβασμό, εκτίμηση και δίκαιος. Αυτό εμείς δεν το ξεχνάμε».

Ο ίδιος προσθέτει στην ανάρτηση «Είδα αυτό και συγκινήθηκα. Γιατί αυτά μετράνε πιο πολύ απ όλα. Να αλλάζεις τη ζωη των σκληρά εργαζομενων ,των από κάτω,προς το καλύτερο.

Με απόφαση ,επιμονή και σύγκρουση με τη διαπλοκή.Να σου ρίχνει το ΣΤΕ τον πρώτο νόμο και να ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και να φεύγουν οι εργολάβοι από 77 νοσοκομεία!

Όχι με θολούρες,με δηθενιες και υποτιθέμενη «αστικη αυτοπεποίθηση»…

Υπενθυμίζεται πως τη φράση «αστική αυτοπεποίθηση» ανήκει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όπως ειπώθηκε σε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής.

Μάλιστα τότε, το προφίλ του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Facebook δεκάδες ήταν τα αρνητικά σχόλια για την κριτική που άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τα όσα είπε για τον εαυτό του, ότι δηλαδή λόγω των σπουδών του έχει μια… «αστική αυτοπεποίθηση».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Τσακαλώτος ανέφερε όχι ένα, αλλά δύο ελαττώματα: «Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται. Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η επιλογή συμβούλων. Για να είμαι δίκαιος αυτό όμως το λέει και ο ίδιος».

Μιλώντας για τον εαυτό του, σε ερώτηση αν τον επηρέασε η αίγλη της εξουσίας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δε σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε to 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση. Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν».

Σημειώνεται πως είναι πιθανή η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Και η Κατερίνα Παπανάτσιου υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου

Κυριάκος Πιερρακάκης: Εθνικός εξαιρετισμός τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Χαρίτσης: Σκέφτηκα πολύ αν θα είμαι υποψήφιος – Η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου εκφράζει τη βούληση για ουσιαστική επανίδρυση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 14:56