search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Για «υβριδική λειτουργία της ΠΟΛΑΝ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μιλά ο Νίκας

17.07.2023 14:45
panagiotis nikas

Με βαρύτατες καταγγελίες υποδέχθηκε ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, την απόφαση της ΝΔ να κατεβάσει ως υποψήφιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου τον Δημήτρη Πτωχό.

Σε απολογιστική συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Π. Νίκας αποκάλυψε ότι πριν από ένα χρόνο επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου και ζήτησε να μην είναι ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, προτείνοντας μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο για τη θέση αυτή. «Γιατί έκανα αυτή την κίνηση; Γιατί από την αρχή που ήρθα εδώ υπέστην σοβαρή πίεση από το “σύστημα Σαμαρά”. Από την αρχή μου έθεσαν ακόμη και ποιοι θα είναι αντιπεριφερειάρχες. Είχα εχθρική στάση και “βασανισμό” από το σύστημα αυτό και από τα ΜΜΕ που το υπηρετούν. Είπα, “φεύγω, ησυχάστε”, αλλά πίσω υπήρχε μια παράταξη», είπε χαρακτηριστικά.

«Το χρίσμα δόθηκε σε νέο υποψήφιο (σ.σ. τον Δ. Πτωχό). Εγώ κακά λόγια δεν έχω να πω για κανένα, αλλά το ότι δεν έχει καμία αυτοδιοικητική εμπειρία, ούτε ίδρωσε τη φανέλα για τη ΝΔ, είναι ξεκάθαρο. Μόνο για το ρόλο στο Μαξίμου και το ότι είναι δίπλα στο Σαμαρά, γνωρίζω», συνέχισε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά. Υπάρχει υβριδική λειτουργία της ΠΟΛΑΝ εδώ», ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Άρωμα  γυναίκας» στη Βουλή – Οι Βουλευτίνες της Χαριλάου Τρικούπη  

Ελληνοτουρκικά: Η κυβέρνηση, ο Βενιζέλος και η… Χάγη  

Θα ξαναγίνει ευρωβουλευτής ο Νίκος Παπανδρέου;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:49