search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:56
MENU CLOSE

«Αναζωπύρωση» τηλεθέασης λόγω πυρκαγιών

18.07.2023 16:54
FOTIA-NEW

Το μπαράζ πυρκαγιών στην Αττικοβιωτία κράτησε τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις καθώς τα κανάλια είχαν πυκνή και διαρκή ενημέρωση.

Το Mega φαίνεται να έκανε τη διαφορά και για αυτό συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις αποσπώντας το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της Δευτέρας. Δεύτερη επιλογή στο σύνολο της ημέρας, αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές ο Σκάι και τρίτη ο Alpha.

Εν τω μεταξύ Alpha ANT1 και Open είχαν σχεδόν το ίδιο, σε μέγεθος,  μερίδιο. Ένδειξη του κατακερματισμού του τηλεοπτικού κοινού.

Για μια ακόμη φορά το Open έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από αξιοσημείωτη μερίδα τηλεθεατών, όπως έχει συμβεί σε κρίσιμες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Το μερίδιο του παρουσίασε αισθητή αυξητική τάση τη Δευτέρα, χάρη στην έμφαση που έδωσε στην ειδησεογραφία.

Η ΕΡΤ1 έμεινε «καρφωμένη» στο 5%, ενώ το ΕΡΤNews παραμένει άφαντο στις μετρήσεις της Nielsen και δεν θα μάθουμε «πόσα απίδια έπιασε ο σάκος».

Διαβάστε επίσης:

Χόλιγουντ: Δεν συμφωνούν ακόμα και σε ποια αιτήματα διαφωνούν οι αντιμαχόμενες πλευρές

Στις πυρκαγιές «κάηκε» και το «ουσιαστικά»

Ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ τρέχει να ξεφύγει από τις φλόγες σε κατάσταση πανικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:56