search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:59
MENU CLOSE

Ελένη Δήμου για θρησκείες: «Δημιουργήθηκαν για να φοβούνται οι άνθρωποι» (Video)

20.07.2023 14:47
eleni-dimoy-new

Για την πίστη στον Θεό μίλησε η Ελένη Δήμου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι θρησκείες δημιουργήθηκαν με σκοπό να φοβούνται οι άνθρωποι.

Καλεσμένη της Αθηναΐδος Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action24, η τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει σε κάτι που δεν είναι φανερό και που η ίδια δεν μπορεί να δει και να αντιληφθεί.

«Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό. Πιστεύω με έναν διαφορετικό τρόπο, ότι ο άνθρωπος κουβαλάει μέσα του έναν μικρό Θεό και είναι θέμα θέλησης να πετύχει κάποια πράγματα, να αποβάλει τον φόβο. Γιατί θεωρώ ότι οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι. Για να μπορούν να μην καταφεύγουν σε τεράστιες αγριότητες, που τελικά δεν το κατάφεραν. Βλέπουμε ότι και χειρότεροι έγιναν οι άνθρωποι και στο όνομα της πίστης έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Βαρθαλίτης: Κάηκε το εξοχικό του – «Εκεί πέρασα τα παιδικά μου χρόνια» (Photos)

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκάλυψε το «μυστικό» ομορφιάς της και δεν είναι το… μπότοξ (Photos)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «εθνική σταρ» – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:52