search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:15
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: Έδιωξαν από το Κρατικό τον Κιμούλη, τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό και έχουν την Κιτσοπούλου (Video)

24.07.2023 14:03
kimoylis_kitsopoyloy_gerasimidoy-new

Για τις πιο αξιόλογες συνεργασίες που έχει κάνει στην πορεία της μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στον Γιώργο Κιμούλη.

Μιλώντας στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes», η ηθοποιός δήλωσε την εκτίμησή της στο καλλιτεχνικό του ταλέντο, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι εκδιώχθηκε από το Κρατικό θέατρο, τη στιγμή που -όπως επισήμανε- η Λένα Κιτσοπούλου είναι αποδεκτή.

«Δεν αμφιβάλλω για τις καταγγελίες, αλλά εντάξει όχι και τέτοια τιμωρία. Να του κόψουν τη δουλειά να τον διώξουν από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου. Δεν έχουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό… Έχω δουλέψει μαζί του, έχω δει πόσο αγαπάει τη δουλειά του, πόσο τη φροντίζει. Δεν βίασε κανέναν, δεν σκότωσε κανέναν, τα νεύρα του λίγο να προσέξει, αλλά όλοι έχουμε νεύρα» είπε αρχικά, ενώ αναδερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου, τόνισε:

«Ίσως κάποιο performance της να έλεγε κάτι, από κει και πέρα δεν λέει τίποτα. Δεν είναι άνθρωποι που θυσιάζουν τα κάποια λεφτά που βγάλανε όπως εμείς, κάποια στιγμή και τα τοποθετήσαμε σε ένα σπίτι που κάηκε το μισό».

Διαβάστε επίσης:

«Oppenheimer»: Το λάθος στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν που λίγοι παρατήρησαν

Νίκος Μαμαγκάκης: 10 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για φωτιές στη Ρόδο – «Ένας τόπος μάχεται και κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04