search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:19
MENU CLOSE

MEGA: Ένα πλοίο «χτίζεται» σε τηλεοπτικό στούντιο για τη σειρά «Το ναυάγιο»

26.07.2023 15:04
to navagio

Ένα τηλεοπτικό πλατό το οποίο χωρά ένα… καράβι, έχει μετατραπεί αυτές τις ημέρες σε ναυπηγείο για τις ανάγκες της σειράς «Το ναυάγιο» του Mega το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη με θέμα την συγκλονιστική ναυτική τραγωδία του  κλειστού τύπου φέρι μπόουτ «Ηράκλειον», το οποίο βούλιαξε ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα στις 8 Δεκεμβρίου 1966.

Τα έξαλα του πλοίου- εντυπωσιακά-, το μεσόστεγο,  τα καταστρώματα, με την εσωτερική διαρρύθμιση, διαμορφώνονται από τον σκηνογράφο της παραγωγής Αντώνη Χαλκιά και δίνουν σχήμα, σύμφωνα με ναυπηγικά σχέδια, στο εσωτερικό πλοίου που παραπέμπει στο επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Ηράκλειον» για τις ανάγκες των εσωτερικών γυρισμάτων της δραματικής σειράς.

Κλίμακες που οδηγούν σε ενδιάμεσα καταστρώματα, διάδρομοι, ενδιαιτήματα (δλδ, καμπίνες, εστιατόρια, σαλόνια κ.ά.), υδατοστεγείς πόρτες, έχουν κατασκευαστεί με πιστότητα ώστε το αποτέλεσμα στην προβαλλόμενη εικόνα να είναι ρεαλιστικό.

Το topontiki.gr «τρύπωσε» στο πλατό που γίνονται οι ετοιμασίες για τα σκηνικά του πλοίου «Ηράκλειον» και δίνει μια πρώτη γεύση από τη σειρά με του Mega.

Ο Πετρουλάκης κράτησε το τραγικό γεγονός και πάνω του «έχτισε» μια ιστορία με έρωτες, ρομαντισμό και συγκίνηση. Μια σκληρή, συνάμα τρυφερή ιστορία, με κλιμάκωση στην πλοκή της ενώ με τη χρήση του πρωθύστερου εμπλουτίζεται με ιστορίες και πορείες ζωής που θα αναμετρηθούν με το σήμερα.

Τα γυρίσματα της σειράς «Το ναυάγιο» σε σκηνοθεσία  Γιάννη Χαριτίδη έχουν ήδη αρχίσει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Αναστασία Παντούση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Στάνκογλου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γιώτα Φέστα,  Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιολάντα Μπαλαούρα, Γιώργος Σουξές κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Αμηχανία στο πλατό ανάμεσα σε Πιερίδη – Τριαντάφυλλο: «Μήπως φταίει η νέα γενιά που χωρίζουν τα ζευγάρια;» (video)

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: «Λύγισε» στον αέρα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά (Video)

«Ψηλώνει» ξανά η τηλεθέαση της σειράς «Στο παρα πέντε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02