search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:07
MENU CLOSE

Παρίσι: Βρέφος βρέθηκε τεμαχισμένο σε σακίδιο

26.07.2023 16:30
pixabay

Ένα νεογέννητο βρέθηκε νεκρό και τεμαχισμένο σε ένα σακίδιο στο Παρίσι. Συνελήφθη η νεαρή μητέρα και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Η 21χρονη, η οποία δεν κατονομάζεται, φέρεται να γέννησε στο προάστιο Σεν Ντενί, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας. Η νεαρή γυναίκα, που κατοικούσε με τους γονείς της, είπε την Κυριακή σε δύο φίλες της ότι γέννησε, υποστηρίζοντας ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και απειλούσε να το διαμελίσει, σύμφωνα με την Αστυνομία, αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk. Κατά τις ίδιες πηγές, η 21χρονη φέρεται να γέννησε στις 17 Ιουλίου.

Η νεαρή συνελήφθη για εκούσια ανθρωποκτονία σε ανήλικο κάτω των 15 ετών. Στη συνέχεια της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, με τους γιατρούς να περιγράφουν την ψυχική της κατάσταση ως «εύθραυστη». Οι Γάλλοι εισαγγελείς είπαν ότι βρήκαν το νεογέννητο «τεμαχισμένο, σε ένα σακίδιο, στο δωμάτιό της».

Οι Αρχές ερευνούν αν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και αν η νεαρή έπασχε από μια ψυχική νόσο που ονομάζεται άρνηση εγκυμοσύνης, όπου η γυναίκα γνωρίζει υποσυνείδητα την εγκυμοσύνη της, αλλά αρνείται την ύπαρξή της.

Η Αστυνομία προσπαθεί επίσης να διαπιστώσει εάν οι γονείς της νεαρής γνώριζαν την εγκυμοσύνη της κόρης τους και τη διαφαινόμενη βρεφοκτονία. Οι έρευνες είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται με λήψεις καταθέσεων από το περιβάλλον της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης:

Σε πύρινο κλοιό η Μαγνησία: Μέτωπα σε Βελεστίνο και Κρόκιο Αλμυρού – Στα σπίτια έφτασαν οι φλόγες, εστάλη μήνυμα 112

Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας

Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο: Στην κηδεία του ανθυποσμηναγού ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:06