search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Μπέσσυ Αργυράκη για το ατύχημα στη σκηνή: «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια» (Video)

01.08.2023 11:59
mpessy-argyraki-new (4)

Δύο μέρες μετά το ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας της, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για το ατυχές συμβάν, επισημαίνοντας ότι όλα, πια, είναι καλά.

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, η τραγουδίστρια εξήγησε ότι μες στην ατυχία της, στάθηκε τυχερή, καθώς αν και η νοσηλεία της κρίθηκε απαραίτητη, θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ πιο σοβαρά από την πτώση της.

«Είμαι έτοιμη για να φύγω από το Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη και πιο πολύ από όλα ήθελα να μιλήσω για να ευχαριστήσω αυτό το υπέροχο νοσοκομείο εδώ.

Σκόνταψα στο μόνιτορ κι επειδή το μόνιτορ ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή, αυτό με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Έπεσα στα χαλίκια. Φοβήθηκαν οι άνθρωποι που ήταν εκεί κι έκαναν πίσω. Ήμουν πολύ τυχερή. Είχα το φύλακα άγγελο δίπλα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κέβιν Σπέισι: Νωρίτερα στους κινηματογράφους η νέα του ταινία μετά την αθώωσή του

O Drake αγόρασε το δαχτυλίδι του Tupac για 1 εκατομμύριο δολάρια

Καίτη Γκρέι: Στα δικαστήρια γιος και εγγονός για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:50