search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Ν. Φιλαδέλφεια: «Λάδι στη φωτιά» από δικηγόρο των χούλιγκανς- «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα»

08.08.2023 17:02
dikigoros kroatia 77- new

Τουλάχιστον προκλητικές είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου Davorin Karačić που έχει εκπροσωπήσει μέλη των «Bad Blue Boys», ενώ και ο ίδιος είναι οπαδός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ.

Ο Davorin Karačić σε ανάρτησή του στα social media γράφει μεταξύ άλλων ότι «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, τονίζει πως τα γεγονότα συνέβησαν τελείως διαφορετικά και σε καμία περίπτωση δεν διαδραματίστηκαν, όπως τα περιγράφουν τα μέσα ενημέρωσης. 

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στο Σουδάν: Χιλιάδες πτώματα αποσυντίθενται στους δρόμους

Sinead O’ Connor: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στην Ιρλανδία (Photos/Videos)

Βραζιλία: Τραγωδία με παιδί 7 ετών – Νεκρό αφού εισέπνευσε τοξική σκόνη (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:00