search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:51
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου – Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία σε 10 λέπτα

10.08.2023 15:27
aek new

Στο φως έρχεται η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Όπως εκτιμάται ο 29χρονος πέθανε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας δεχτεί το μοιραίο χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο ιατροδικαστής δρ. Νίκος Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Εκεί ήταν που σταμάτησε, καθώς οι δυνάμεις του είχαν ήδη αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν στη φονική επιδρομή

Πολεμοφόδια και όπλα που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια εξετάζουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΣ.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα σε άλλα εντοπίστηκαν φωτοβολίδες, σουγιάδες, μαχαίρια, στυλιάρια, ξύλινα ταύλα με προσαρμοσμένα καρφιά, ξύλινα ρόπαλα, φουλ face, γάντια με ενίσχυση και άλλα.

Πρόκειται για τον βαρύ οπλισμό των χούλιγκαν κατά την δολοφονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τα πολεμοφόδια των χούλιγκαν βρίσκονται ήδη στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για λήψη DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα δείγματα θα συγκριθούν με τα αυτά των συλληφθέντων προκειμένου να εντοπίσουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που πήραν για να απολογηθούν αύριο (11/8).

Συνολικά διώκονται 105 άτομα, καθώς ένας απ’ αυτούς νοσηλεύεται φρουρούμενος για βαρύτατα αδικήματα, ανάμεσα στα οποία είναι για εγκληματική οργάνωση και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: Αύριο, Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου – Η επιθυμία της οικογένειας

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε Ρουμάνους χούλιγκαν – Πήγαιναν στον Πειραιά για τον αγώνα του Ολυμπιακού

«Κίνημα της πετσέτας»: Πέρασαν οι έλεγχοι και… επέστρεψαν οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Νάξου (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32