search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:04
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα δεν μπορεί να «κουκουλώσει» τις κυβερνητικές ευθύνες

11.08.2023 19:00
KKE

«Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, όπως η σύσκεψη του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της δήθεν ‘οπαδικής βίας‘ – και μάλιστα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ – δεν μπορεί να ‘κουκουλώσει’ τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεκάδες εξοπλισμένοι ναζί, εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού, έφτασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στη Νέα Φιλαδέλφεια και, σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και τα ‘νήματα’ που συνδέουν τους ‘οπαδικούς στρατούς’ με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού, είναι αυτά που στρώνουν το έδαφος για τέτοια περιστατικά» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με αντικείμενο την οπαδική βία.

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη: «Ο φασισμός έχει όνομα και επίθετο – Ύβρις για τους δημοκρατικούς πολίτες»

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Στις 16 Αυγούστου θα εμφανιστεί τελικά ο κ. Μητσοτάκης 

Δημήτρης Μάντζος: Γενικευμένη αίσθηση ανασφάλειας στη ζωή όλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:01