search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:33
MENU CLOSE

Θάνατος επιχειρηματία στα Οινόφυτα: Πώς έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων

28.08.2023 01:00
EKAV

Τραγικό θάντο, εν ώρα εργασίας, βρήκε 50χρονος επιχειρηματίας, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, o άτυχος άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 18 μέτρων, την ώρα που επέβλεπε τεχνικές εργασίες σε οικοδομή, στα Οινόφυτα.

Ο 50χρονος, που είχε μαζί με τον αδερφό του γνωστή κατασκευαστική εταιρεία προκάτ, επί της Λεωφόρου Αθηνών, βρισκόταν στη σκεπή και επιθεωρούσε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, όταν, γλίστρησε και να έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλων τοπικών ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας φέρεται να πάτησε σε ένα κομμάτι πλεξιγκλάς θεωρώντας πως είναι ασφαλές, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να βρεθεί στο κενό.

Οι εργάτες του συνεργείου που δούλευε στην οικοδομή «πάγωσαν». Κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όμως δυστυχώς ήταν αργά. Ο άτυχος επαγγελματίας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τον Βόλο. Τραγική ειρωνεία είναι πως την Παρασκευή θα τελείωναν οι εργασίες στη συγκεκριμένη οικοδομή που είχε αναλάβει η εταιρεία ολοκληρώνονταν.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Συνολάκης: Χειρότερη η κατάσταση του χρόνου – Θα έχουμε και το 2024 «μέγα πυρκαγιές»

Δραματική προειδοποίηση ειδικών για Πάρνηθα: «Το καμένο δάσος θα μετατραπεί σε “εκδικητικό χείμαρρο”»

Θεία Μιχάλη Κατσούρη: «Να μην ξανασυμβεί τέτοιος θάνατος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 08:33