search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:24
MENU CLOSE

Σε επίπεδα…χειμώνα το μερίδιο τηλεθέασης του Mega χάρη στην ΑΕΚ

31.08.2023 16:46
AEK2
Eurokinissi

Το εντυπωσιακό, για την εποχή, 14,7% μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της Τετάρτης απέσπασε το Mega -λες και πρόβαλε τη σειρά «Η γη της ελιάς»- χάρη στην απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ- Άντβερπ (ή Αμβέρσα) στο πλαίσιο του Champions League.

Ο δείκτης της Nielsen υπερέβη, για κάποιο διάστημα, το 30% (μερίδιο πάντα), που σημαίνει ότι σε εκείνη την χρονική στιγμή οι- τουλάχιστον- τρεις στους δέκα που ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους ήταν συντονισμένοι στο κανάλι της Συγγρού κι έβλεπαν το ματς (1-2 το σκορ) από το οποίο η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση (συνεχίζει όμως στο Europa League).

Κατά τα λοιπά ο Alpha είδε την απόδοση του να επιστρέφει στην περιοχή του 12% και το Open, αν και με απώλεια μιας ποσοστιαίας μονάδας συγκριτικά με την Τρίτη, να αποτελεί την τρίτη επιλογή της ημέρας.

Σταθερός ο ΣΚΑΪ ενώ σκληρή κόντρα πρέπει να αναπτύχθηκε χθες ανάμεσα σε ΕΡΤ1 και Star, με το πρώτο κρατικό κανάλι να αναδεικνύεται σε πέμπτη προτίμηση χάρη στον αγώνα μπάσκετ Ελλάδας- Νέας Ζηλανδίας στο πλαίσιο του Μουντομπάσκετ.

«Αναιμικά» τα μερίδια των άλλων δυο κρατικών καναλιών, που μαζί άθροισαν κομμάτι παρόμοιο με του Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

«Το Ναυάγιο»: Το πρώτο τρέιλερ για τον ελληνικό «Τιτανικό» (video)

ΕΡΤ3: Νέα τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα

Ισχυροί των διεθνών ΜΜΕ επενδύουν σε δημοσιογραφική πρωτοβουλία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:23