search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:48
MENU CLOSE

Πέτρος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εντατική

04.09.2023 19:55
petros pappas syriza kilkis 77- new

Ο Πέτρος Παππάς, νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, είναι από τα στελέχη του κόμματος με τολμηρό λόγο και με θέσεις που πολλές φορές ξενίζουν τους «ορθόδοξους» της Κουμουνδούρου. 

Βρέθηκε στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή που ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Σήμερα ο κ. Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη εκτίμησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ  βρίσκεται στην εντατική και χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας». Πρόσθεσε δε ότι οι ψηφοφόροι του θα πρέπει να επιλέξουν στις εσωκομματικές εκλογές αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει στην εντατική, ξυπνήσει ή καταλήξει. Κατά τον ίδιο, πάντως, μόνο η εκλογή Κασσελάκη μπορεί να προσφέρει το ισχυρό σοκ που θα βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από την εντατική.

Τον Ιούλιο είχε κάνει αίσθηση η θέση του κ. Παππά υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 και της δημιουργίας μη κερδοσκοπικών ιδιωτικών πανεπιστήμιων.  

Ως προς ως προς αυτό το θέμα φαίνεται ότι είναι ακόμα πιο μπροστά από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σήμερα σε συνέντευξή του στο Νίκο Ευαγγελάτο τάχθηκε κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Διαβάστε επίσης:

Σπαρτιάτες: «Εκπίπτουν» αν αποδειχθεί ότι είναι κόμμα-βιτρίνα του Κασιδιάρη, λέει ο Αλιβιζάτος – Τι θα γίνει με τις έδρες τους

Πολάκης: Στήριξη σε Κασσελάκη με ρήση του Μάο

Παπαργύρης (GPO) για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης τάραξε τα νερά σε μια βαλτωμένη διαδικασία – Οι υποψήφιοι να του πουν «ευχαριστώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:47