search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:15
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 στην Αττική αφού πλημμύρισαν τα πάντα

06.09.2023 20:28
athina daniel

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής, με το οποίο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες… ώρες μετά την έξαρση των φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Με το μήνυμα ζητείται ο περιορισμός των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων, στις απολύτως απαραίτητες ενώ προτρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες των Αρχών.

Παραλίγο να πνιγούν άνθρωποι στη Βασιλίσσης Σοφίας

Έντονο ήταν το μπουρίνι που «χτύπησε» την Αττική το απόγευμα της Τετάρτης σηματοδοτώντας την έλευση της κακοκαιρίας Daniel και στην πρωτεύουσα.

Εκτός από το κυκλοφοριακό χάος, τις διακοπές κυκλοφορίας και ρεύματος, και οι πολίτες που βρέθηκαν στους δρόμους της Αθήνας ήρθαν αντιμέτωποι με τους «χειμάρρους» που δημιουργήθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει δύο ανθρώπους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Αλεοποχωρίου – Σχίνου, από το ύψος της περιοχής του Αλεποχωρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σχίνο.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς.

Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στην οδό Αγ. Παρασκευής από στην περιοχή των Αχαρνών.

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Βριλήσσια, Ολυμπιακό Χωριό, Θρακομακεδόνες, Ζωγράφου, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Παλλήνη, Παγκράτι, Περιστέρι, Κέντρο Αθήνας και Ελευσίνα. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΗΕΕ οι διακοπές οφείλονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από πτώση κεραυνών.

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Αυτή είναι η ιστορία του Αντώνη – Η συγκλονιστική ανάρτηση συντοπίτη του

Κακοκαιρία Daniel: Εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός στην Καρδίτσα – «Πλημμύρα» προβλημάτων στη χώρα από τη θεομηνία – Πού θα κατευθυνθεί

Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν 7 άτομα για απόπειρα κλοπής μετά από πυρκαγιά – Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:14