search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:15
MENU CLOSE

«Άδειασμα» Μαρινάκη στον Βαρβιτσιώτη

07.09.2023 14:15
MILTIADIS_VARVITSIOTIS

Φαίνεται ότι, παρά την ανασκευή της ατυχούς δήλωσής του για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυωτη από το πλήρωμα του Blue Horizon στον Πειραιά, το κλίμα παραμένει βαρύ για τον υπουργό Ναυτιλίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ερωτηθείς για την δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφού αναφέρθηκε στη διευκρίνιση που έδωσε ο υπουργός και αφού χαρακτήρισε το περιστατικό ως «φρικαλέο και απάνθρωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «όλοι αξιολογούνται διαρκώς».

Πάντως, σημείωσε ότι στην παρούσα φάση η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην κρίση που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel, οπότε το ζήτημα αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του…

Το χρονικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη χθεσινή «συγγνώμη» μέσω twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιχείρησε και σήμερα να ανασκευάσει μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ωστόσο τα είπε ξανά κάπως… μπερδεμένα λέγοντας επι λέξει: «Ζητώ συγγνώμη ξεκάθαρη για το γεγονός ότι παρερμηνεύτηκε η δική μου διάθεση. Σε καμία περίπτωση ούτε η προσωπική μου ηθική και λογική μπορεί να εξισώσει… […] Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του Αντώνη αν θεώρησαν πως με τον τρόπο που εκφράστηκα εξισώνω τις ευθύνες του θύματος με τον θύτη».

Σε ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου αν το θύμα είχε «ευθύνες» όπως ανέφερε ο ίδιος ο Υπουργός νωρίτερα, ή «αν έκανε κάποιο λάθος», ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είπε: «Δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν φαίνεται ότι ο κακόμοιρος αυτός άνθρωπος έχει κάποια ευθύνη…».

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση Βαρβιτσιώτη χθες το πρωί, ότι: «σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο, και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις αλλά και πολιτική σύγκρουση

Διαβάστε επίσης:

Βαρβιτσιώτης: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του Αντώνη αν θεώρησαν πως εξισώνω τις… ευθύνες θύματος και θύτη (video)

Κακοκαιρία Daniel: Σε κατάσταση συναγερμού η κυβέρνηση, «αιχμές» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στήνεται κέντρο επιχειρήσεων στη Λάρισα – Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στην περιοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:12