search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Iρινα Σάικ: Βγαίνει με τον Μπρέιντι αλλά θέλει να παντρευτεί τον Κούπερ – Τι λέει ο ηθοποιός (photo)

15.09.2023 10:59
IRINA SHAYK

Μπορεί η Ιρίνα Σάικ να βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι όμως θέλει να παντρευτεί τον πρώην της Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το super model σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι σε σχέση με τον πρώην αθλητή του NFL Τομ Μπρέιντι όμως περνάει αρκετό χρόνο με τον πρώην της και πατέρα του παιδιού της.

Πηγή αναφέρει ότι αν πρόκειται να διαλέξει ανάμεσα στους δυο ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα παντρευτεί τον ηθοποιό και θα ζήσουν μαζί με την κόρη τους. «Έχουν περάσει χρόνια μαζί».

Στα τέλη Αυγούστου, η Σάικ και ο Κούπερ είχαν πάει μαζί διακοπές στην Ιταλία, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ξανά μαζί.

Αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Σάικ μπέρδεψε και πάλι την κατάσταση όταν εντοπίστηκε να μπαίνει στο διαμέρισμα του Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον του Κούπερ αναφέρουν: «Η Σάικ και ο Κούπερ δεν ήταν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Είναι συν-γονείς και αυτό είναι όλο. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Είναι ευτυχισμένοι. Ο Μπραντ συμπαθεί πραγματικά τον Τομ και δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά υποστήριξη».

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι ο γάμος είναι στο άμεσα πλάνα ούτε για εκείνη και τον Μπρέιντι. Από την άλλη ούτε ο Μπρέιντι είναι έτοιμος να μπει σε μια σχέση.

«Ο Μπρέιντι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα», αναφέρουν δημοσιεύματα.

Διαβάστε επίσης:

Μικέλε Μορόνε: Μετά το «365 days» του Netflix αποθεώθηκε στη σκηνή (Video)

Εύη Δρούτσα για Γιάννη Βαρδή: «Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του» (Video)

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δέχτηκα ρατσισμό, γιατί ήμουν ο “αδερφός της ανάπηρης”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:58