search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αγαπηδάκη για τον Μπέο

18.09.2023 14:03
agapidaki_konstantopoulou_1809_1460-820_new

Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ειρήνη Αγαπηδάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά της αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο ούτε πριν τις καταστροφικές πλημμύρες.

Για τερτίπια του δημάρχου έκανε λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και κάλεσε την κ. Αγαπηδάκη να απαντήσει εάν τα γνωρίζει αυτά η κυβέρνηση, εμμένοντας στην απόφαση στήριξης του κ. Μπέου αλλά και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού. «Γνωρίζω καλά ότι υπάρχουν δύο πηγές με εξαιρετικό νερό τις οποίες ήθελε να ιδιωτικοποιήσει. Εσείς τα γνωρίζετε όταν στηρίζετε τον κ. Μπέο ή τον κ. Αγοραστό που έφεραν τους πολίτες σε αυτή την κατάσταση; Μου είπατε ότι είστε από την πρώτη μέρα στο πεδίο. Ο υπουργός που είναι; Εσείς είστε αναπληρωτής υπουργός», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου σε υψηλούς τόνους.

Έντονη ήταν η απάντηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη που την εγκάλεσε για υιοθέτηση της σεξιστικής επίθεσης Μπέου εναντίον της.

«Είστε ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενα εδώ μέσα να υιοθετήσει τη σεξιστική επίθεση που μου έκανε ο κ. Μπέος. Ο υπουργός Υγείας είναι στο πόδι από την πρώτη στιγμή. Η Υγεία έχει επιστημονική τεκμηρίωση», απάντησε η αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τι μπορεί να κρίνει τη μάχη του δεύτερου γύρου – Τρεις κρίσιμοι παράγοντες

Φύλαξη VIP προσώπων: Τι πραγματικά συμβαίνει – Πόσο κοστίζει στους φορολογούμενους, σύμφωνα με τον Στέφανο Μάνο

Άδωνις Γεωργιάδης για τριετίες: «Δεν τίθεται ζήτημα αναδρομικότητας» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:58