search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Τερατούργημα το εργασιακό νομοσχέδιο – Έχετε στήσει κακό παζάρι, δήλωσε για τα ελληνοτουρκικά

21.09.2023 18:40
koutsoumpas vouli 887- new

«Τερατούργημα που αυξάνει την απανθρωπιά»  χαρακτήρισε το εργασιακό νομοσχέδιο ο Δημήτρης Κουτσούμπας και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι καταργεί το 8ωρο, εκτοξεύει την απλήρωτη εργασία και καταργεί την κυριακάτικη αργία. 

«Προσπαθείτε να επιβάλλετε τις εργασιακές σχέσεις που ίσχυαν ενάμιση αιώνα πριν και να φέρετε εργασιακή σκλαβιά», είπε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα και ζήτησε να επανέλθουν οι τριετίες με αναδρομική ισχύ. «Όπως παγώσαμε τις τριετίες σ’ ένα βράδυ, έτσι να επανέλθουν σ’ ένα βράδυ, με αναδρομική ισχύ», ανέφερε και σχολίασε πως παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο-άσπρο, το νομοσχέδιο είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των πολιτών. «Αφήστε τα κουλά ότι προστατεύετε την εργασία», συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σχολίασε και τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, εκφράζοντας την ανησυχία του. «Δρομολογούνται επικίνδυνες εξελίξεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο όνομα αναγκαίων υποχωρήσεων. Η ατζέντα έχει ανοίξει πολύ και θα ανοίξει περισσότερο, οφείλετε να ενημερώσετε για το κακό παζάρι που έχετε στήσει, μάλλον λέγονται πάρα πολλά πίσω από τις κάμερες», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Συνάντηση με επενδυτές στη Νέα Υόρκη – «Ελκυστικός επενδυτικός προορισμός η Ελλάδα»

Στα άκρα ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Συμμαχίες και «χέβι μέταλ» στην τελική ευθεία – Ποιοι βουλευτές στηρίζουν Κασσελάκη, ποιοι Αχτσιόγλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:46