search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:14
MENU CLOSE

Βρούτσης: «Ό,τι κι αν χρειαστεί, το ΟΑΚΑ θα ξαναλειτουργήσει» 

30.09.2023 20:36
Βρούτσης: Άλλοι 160.000 μισθωτοί στα 800 ευρώ, νέοι δικαιούχοι έκπτωσης ενοικίου 40%   - Media

Για προσωρινή αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ και όχι για λουκέτο, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «ό,τι κι αν χρειαστεί, το ΟΑΚΑ θα ξαναλειτουργήσει» σημειώνοντας ότι θα επαναλειτουργήσει με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Για τον χρόνο επαναλειτουργίας, ο Γιάννης Βρούτσης εξήγησε ότι αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς ενώ απαντώντας στο γιατί δεν έγιναν έλεγχοι από τότε που υπήρξε βίντεο που έδειχνε την ταλάντωση των κερκίδων στο ΟΑΚΑ απάντησε ότι «η ταλάντωση του γηπέδου δεν έχει σχέση με τα στέγαστρα Καλατράβα. Καμία σχέση. Είναι ταλάντωση που διαπιστώθηκε το 2017 σε έναν αγώνα που έγινε μέσα στο ΟΑΚΑ. Έγινε μελέτη τότε για τη στατικότητα του σταδίου και βρέθηκε ότι το στάδιο είναι επαρκές όσον αφορά τη στατικότητά του. Άρα το θέμα που διακινείται αυτή τη στιγμή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα social media είναι εκτός θέματος».

Διαβάστε επίσης:

Ρωμανός: «Από την πολλή “αποφόρτιση” ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας»

Νέο «χτύπημα» Κασσελάκη για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω κ. Μητσοτάκη…»

Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη» – Μετωπική με φόντο το ΟΑΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:13