search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: «Τρολάρει» τον Ζελένσκι μέσω Twitter – «Όταν έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχεις ζητήσει ένα δισ. σε οικονομική βοήθεια»

02.10.2023 18:12
musk-new

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Έλον Μασκ και Ζελένσκι στο Twitter, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της X αποφάσισε να «τρολάρει» τον πρόεδρο της Ουκρανίας με μία νέα ανάρτηση.

Το κοροϊδευτικό tweet του ιδιοκτήτη της πλατφόρμας περιλαμβάνει μια επεξεργασμένη με photoshop εικόνα του Ουκρανού προέδρου με μια έκφραση αγωνίας στο πρόσωπό του και διογκωμένες φλέβες στο κούτελο και τον λαιμό.

«Όταν έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχεις ζητήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε οικονομική βοήθεια» αναφέρει η λεζάντα της εικόνας, που αποτελεί τροποποίηση ενός πολύ γνωστού meme, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο περίπου μια δεκαετία πριν.

Η ανάρτηση του Μασκ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο «X» και φυσικά δεν έμεινε αναπάντητη από το Κίεβο.

Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον μεγιστάνα της τεχνολογίας, προσθέτοντας το δικό του πρόσωπο στο εν λόγω meme.

«Όταν έχουν περάσει 5 λεπτά και δεν έχεις διασπείρει ρωσική προπαγάνδα», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, που κατηγορεί ουσιαστικά τον 52χρονο δισεκατομμυριούχο ότι «παίζει» το παιχνίδι της Μόσχας.

Τον ισχυρισμό ότι ο 52χρονος διασπείρει προπαγάνδα της Ρωσίας μέσω της ειρωνίας του διατύπωσε και ο Μιχαήλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του Ζελένσκι, επισημαίνοντας ότι δυστυχώς άνθρωποι που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τους βομβαρδισμούς δεν ακούνε τις κραυγές των παιδιών που χάνουν τους γονείς τους.

Διαβάστε επίσης:

Ιράκ: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, μέσα μας αισθανόμαστε νεκροί» – Πώς περιγράφει την τραγωδία ο γαμπρός – Νέο βίντεο σοκ

Νόμπελ Ιατρικής 2023: Απονεμήθηκε στους Katalin Kariko και Drew Weissman

Υποβρύχια έρευνα ρίχνει φως σε καθοριστική ναυμαχία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:34