search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:18
MENU CLOSE

Ιταλία: Νιόπαντροι το έσκασαν για να μην πληρώσουν το γαμήλιο γλέντι!

03.10.2023 14:32
gamos_new

Ο γαμπρός και η νύφη φέσωσαν τον ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης όπου έκαναν το γαμήλιο γλέντι και εξαφανίστηκαν για τον μήνα του μέλιτος, με συνέπεια το γλέντι να καταλήξει σε … κυνήγι του γαμπρού.

Ο γαμπρός είναι ένας 40χρονος κατασκευαστής από την Ιταλία και η νύφη μία 25χρονη από την Γερμανία. Ο γάμος έγινε στο τέλος Σεπτεμβρίου, λίγο έξω από την Ρώμη, απ΄ όπου κατάγεται ο γαμπρός.

Το ζευγάρι προσκάλεσε 80 συγγενείς και φίλους στο γαμήλιο γλέντι, σε ένα γνωστό κέντρο διασκέδασης. Όλοι έφαγαν, χόρεψαν  και διασκέδασαν γύρω από την πισίνα, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης του κέντρου ήρθε η ώρα να πληρωθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού που ήταν 5.500 ευρώ, διαπίστωσε ότι οι νιόπαντροι είχαν γίνει … καπνός. Όχι μόνο έφυγαν από την πόλη, αλλά και από την Ιταλία και πήγαν για μήνα του μέλιτος στην πατρίδα της νύφης.

Σε απόγνωση ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου έγινε το γλέντι, που έχει πάρει μόνο την προκαταβολή των 3.300 ευρώ, πήγε στην αστυνομία, που ανέλαβε να εντοπίσει τα ίχνη του ζευγαριού. Από γείτονες του ζευγαριού έγινε γνωστό ότι οι νιόπαντροι έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος στην πατρίδα της νύφης.

«Είμαι 40 χρόνια στη δουλειά και ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Το χειρότερο που αντιμετώπισαν είναι πληρωμές με καθυστέρηση, αλλά ποτέ δεν εξαφανίστηκαν οι νιόπαντροι χωρίς να πληρώσουν», δήλωσε ο κ. Φαμπρίτζι, ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης, στην εφημερίδα Corriere Della Sera.

Μάλιστα ο κ. Φαμπρίτζι έμαθε από φίλο του, που γνωρίζει το ζευγάρι, πως η οικογένεια της νύφης είναι πλούσια και δεν υπάρχει περίπτωση αδυναμίας πληρωμής.

«Μετά την τελετή του γάμου ήρθαν οι προσκεκλημένοι, όλοι από το Φερεντίνο και περίπου δέκα Γερμανοί. Κάθισαν στα τραπέζια και άρχισε το δείπνο. Έφαγαν, χόρεψαν και ήπιαν όσο ήθελαν. Έφυγαν στις 10 το βράδυ και ήταν όλοι μεθυσμένοι», λέει ο κ. Φαμπρίτζι.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος λέει πως μίλησε ιδιαιτέρως με τον γαμπρό για τα οικονομικά, συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια και εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι την επόμενη μέρα θα πάει να πληρώσει το υπόλοιπο…

«Αλλά την επόμενη μέρα πήρε το αεροπλάνο για την Γερμανία», είπε στην Corriere Della Sera ο κ. Φαμπρίτζι, προσθέτοντας: «Δεν να τον αφήσω σε ησυχία μέχρι να με πληρώσει»

Διαβάστε επίσης:

Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ – Συνελήφθη ο δράστης, αναφορές για τραυματίες (photos/videos)

Banksy: Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του street artist

Νόμπελ Φυσικής 2023: Οι τρεις επιστήμονες που μοιράζονται το φετινό βραβείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:17