search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: 14χρονος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ – Τουλάχιστον 3 νεκροί και 3 τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης (photos/videos)

03.10.2023 14:00
thailand_pirovolismoi_0310_1920-1080_new
credit: AP

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα στο πολυτελές εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ Siam Paragon, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Η ταϊλανδέζικη αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο ένοπλο και σύμφωνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόκειται για έναν 14χρονο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Thai PBS μετέδωσε ότι οι τραυματίες είναι πέντε.

Η Κεντρική Υπηρεσία Ερευνών της Ταϊλάνδης ανήρτησε μια φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook ενός άνδρα που υποστηρίζει ότι είναι ο ύποπτος ένοπλος.

Ο πρωθυπουργός Σρέθα Θαβίσιν εξέφρασε ανησυχία για το περιστατικό.

«Είμαι ενήμερος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Siam Paragon και έχω διατάξει την αστυνομία να διερευνήσει το θέμα. Κυρίως ανησυχώ για τη δημόσια ασφάλεια», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Οπτικό υλικό, που δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύσωσης, δείχνει ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά, να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο Siam Paragon και φρουρούς ασφαλείας να τους βοηθούν να φύγουν πριν ανακοινωθεί η σύλληψη του υπόπτου.

Ένα από τα βίντεο αυτά δείχνει κόσμο να βρίσκει καταφύγιο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο εστιατορίου. Το Reuters δεν μπορούσε άμεσα μα διακριβώσει τις πληροφορίες ή την γνησιότητα των βίντεο.

Νωρίτερα, ο τοπικός σταθμός Channel 3 μετέδωσε ότι μέσα από τις τουαλέτες του εμπορικού κέντρου ακούγονταν ήχοι που θύμιζαν πυροβολισμούς.

Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα να σχηματίζονται έξω από το εμπορικό κέντρο υπό καταρρακτώδη βροχή.

Διαβάστε επίσης:

Banksy: Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του street artist

Νόμπελ Φυσικής 2023: Οι τρεις επιστήμονες που μοιράζονται το φετινό βραβείο

Οικονομικές προτάσεις για σκι στις ιταλικές και τις αυστριακές Άλπεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39