search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Κώστα Ζαχαριάδη

05.10.2023 17:50
tsipras zaxariadis

Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό και επί σειρά ετών Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη Κώστας Ζαχαριάδης σήμερα στη Βουλή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο συντονιστής της καμπάνιας του κ. Ζαχαριάδη Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Στη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα προβλήματα της πόλης όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών, η απουσία σύγχρονων υποδομών κ.α.

Ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και έκανε ειδική αναφορά στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι δήμοι στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης, απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Γιούνκερ: Η Ουκρανία είναι εντελώς διεφθαρμένη – Δεν είναι έτοιμη για ένταξη στην ΕΕ

Guardian για ΟΑΚΑ: Μπορεί να χρειαστεί να ξηλωθεί το στέγαστρο Καλατράβα

Το X, πρώην Twitter, αφαιρεί τους τίτλους από τους συνδέσμους ειδήσεων γιατί «δείχνει πιο όμορφο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49