search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Χαμάς: Αποτροπιασμός για τον ατιμωτικό θάνατο Γερμανίδας – Έφτυναν πάνω στο άψυχο κορμί της (Videos)

08.10.2023 19:49
ISRAEL (6)

Η αιφνίδια εισβολή των ενόπλων της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος έφερε στο φως και δεκάδες ιστορίες φρικαλέοτητας με θύματα άμαχους πολίτες.

Μία από αυτές είναι η ιστορία της 30χρονης Σάνι Λουκ από τη Γερμανία, που βρέθηκε στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει το μουσικό φεστιβάλ το οποίο βάφτηκε με αίμα.

Η νεαρή κοπέλα βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια των ενόπλων της Χαμάς, οι οποίοι αφού την απήγαγαν και την κακοποίησαν, τη δολοφόνησαν άγρια και στη συνέχεια περιέφεραν το άψυχο κορμί της πάνω σε ένα φορτηγό.

Οι εικόνες που μεταδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ σκληρές, καθώς διακρίνονται οι ένοπλοι της Χαμάς να κάθονται πάνω στο σώμα της, να γελούν και να το φτύνουν.

Η οικογένεια της Σάνι την αναγνώρισε από τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια της και τα ράστα μαλλιά της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας που απευθύνει έκκληση – μέσα από βίντεο – ζητώντας να επιστραφεί το νεκρό σώμα της κόρης της.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο OSINTdefender, έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 250 πτώματα στο χώρο του εν λόγω φεστιβάλ, τα οποία στην πλειονότητά τους ανήκουν σε ξένους υπηκόους, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών, Γερμανών, Καναδών και Νορβηγών.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χαοτική η κατάσταση στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες – Συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων

Ισραήλ: Η «τρύπα» στις μυστικές υπηρεσίες που εκμεταλλεύτηκε η Χαμάς

Ισραήλ: Ραγίζει καρδιές η μάνα που έχασε τα παιδιά της – Τους μιλούσε στο τηλέφωνο όταν τα απήγαγαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:15