search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:19
MENU CLOSE

Συνωστισμός πασόκων και ποταμίσιων στα σκαλιά του Μαξίμου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2302
5/10/2023
08.10.2023 10:40
maximou

Έντονα χτυπούν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να πάρουν θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και του… Ποταμιού.

Τα κενά στη στελέχωση του κράτους είναι υπαρκτά, ενώ κάποιες θέσεις αναμένεται να «αδειάσουν» σύντομα. Μετά τις αυτοδιοικητικές θα υπάρξουν ανακοινώσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον. Να σας πούμε ότι για θέση ετοιμάζονται η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Έφη Χριστοφιλοπούλου, καθώς και η πρώην βουλευτής του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Τώρα που αναφερθήκαμε στο Ποτάμι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τελευταίο βιβλίο του Παναγιώτη Καρκατσούλη για τη διοίκηση κρίσεων και καταστροφών στο παράδειγμα της Πολιτικής Προστασίας. Ο πρώην βουλευτής εντοπίζει τις δυσκολίες της ελληνικής Πολιτικής Προστασίας να ανταποκρίνεται στις ανακύπτουσες κρίσεις λόγω της κρατούσας πελατειακής κουλτούρας και των γραφειοκρατικοποιημένων διαδικασιών.

«Το αίτημα αλλαγής στρατηγικής και προτεραιοτήτων για την Πολιτική Προστασία είναι περισσότερο επείγον από ποτέ» σημειώνει ο συγγραφέας στο «Ποντίκι».

Διαβάστε επίσης:

Ο Καλατράβα, ο Τσίπρας και η Συμφωνία των Πρεσπών

Ποια στελέχη παίζουν δυνατά για τη θέση γραμματέα της ΝΔ

Αλέξης Τσίπρας: «Ψήφισε» Γαβρίλη στον Πειραιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:18