search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Ο Χρυσοχοΐδης καρατόμησε τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

17.10.2023 16:27
xrisoxoidis 553- new

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καρατομηθήκαν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου “Βενιζέλειο – Πανάνειο” (ΓΝΒΠ) Κωνσταντίνος Τερζάκης και η αναπληρώτρια διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη.

Στο νοσοκομείο είχε υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία των χειρουργείων και κατά τη χθεσινή επίσκεψη του ο υπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα λάβει έκτακτα  μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργείων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Παράλληλα   ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες  για την ταλαιπωρία που υπέστησαν με τις αναβολές των χειρουργείων στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι:  «Δεν θα επιτρέψω καμία ολιγωρία σε κανέναν, ούτε παρέκκλιση από τις εντολές, οι οποίες δόθηκαν».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει προσλήψεις fast track για γιατρούς και νοσηλευτές και άμεσες λύσεις ώστε να αναβαθμιστεί το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ανακοίνωσε την άμεση ενίσχυση του αναισθησιολογικού τμήματος με έκτακτες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκτελούνται χωρίς καθυστέρηση τα χειρουργεία που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είναι τρίτη καρατόμηση διοικητών μέσα σε δυο μήνες. Είχε προηγηθεί η παύση του διοικητή του Ογκολογικό Νοσοκομείου Μεταξά στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 3 Οκτώβριου του «Αγία Όλγα».

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος στο topontiki.gr : «Aναγκαστήκαμε να βάλουμε αφίσες κατά της βίας των γιατρών και των νοσηλευτών σε νοσοκομείο»

Μύθοι και αλήθειες για τη μαστογραφία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Μαρία Θεοδωρίδου: «Για να κάνει κάνεις το εμβόλιο πρέπει να είναι ενημερωμένος σωστά – Προσοχή στην παραπληροφόρηση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12