search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:35
MENU CLOSE

Τουρκία: Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα – Οι Ισραηλινοί καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα

17.10.2023 22:47
tourkia-new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα, από τον οποίο υπολογίζεται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 500 άνθρωποι.

Το Πρωθυπουργικό Γραφείο του Ισραήλ καλεί όλους τους Ισραηλινούς που βρίσκονται στην Τουρκία να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα, καθώς ο συναγερμός για τρομοκρατία αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Ερντογάν απηύθυνε έκκληση στον κόσμο μετά τη σφαγή: «Καλώ όλη την ανθρωπότητα να αναλάβει δράση για να σταματήσει αυτή η πρωτοφανής θηριωδία», σημείωσε.

Παράλληλα, τουρκικές ΜΚΟ και πολιτικά κόμματα καλούν τα μέλη τους να διαδηλώσουν στις 22:30 στην ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα.

Επίσης, μεγάλο πλήθος αναμένεται να διαδηλώσει και στο κάλεσμα που έχει γίνει για πορεία προς το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη στις 23:00.

Κάλεσμα από ΜΚΟ

Η επίθεση του κατοχικού Ισραήλ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται αθώα και τραυματισμένα Παλαιστινιακά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχουμε να κάνουμε με μια μοχθηρή τρομοκρατική οργάνωση.

Όλες οι ισλαμικές χώρες, ιδιαίτερα η Τουρκία, θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα εναντίον αυτής της σιωνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σήμερα το βράδυ στις 22.30 μπροστά από την ισραηλινή κατοικία [σσ. Πρεσβεία] στην Άγκυρα και στις 23:00 μπροστά από το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη σηκώνουμε το ανάστημά μας.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Η τετραήμερη εργασία βελτίωσε την υγεία των εργαζομένων στη Βαλένθια – Τι έδειξε έρευνα

Μέση Ανατολή: Στο τραπέζι της ΕΕ πιθανοί τρόποι για «κοινή δράση» – Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ηγετών

«Γενοκτονία» το χτύπημα στο νοσοκομείο λέει η Χαμάς και δηλώνει πρόθυμη να απελευθερώσει ομήρους αν σταματήσει ο βομβαρδισμός στη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:35