search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 14:59
MENU CLOSE

Γη της Ελιάς – Spoiler: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αποστόλης (Video)

18.10.2023 13:58
apostolis-gitiselias-new

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» με τη δραματική σειρά του MEGA να εξακολουθεί να καταγράφει υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Η Ιουλία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει την κόρη της, η Θεοδώρα δέχεται σφοδρή επίθεση από αγνώστους, ενώ ο Αποστόλης τρακάρει με το αυτοκίνητο.

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας.

Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ».

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες.

Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της. Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα.

Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ3: Ένα ντοκιμαντέρ και μια σειρά μυθοπλασίας για Ισραήλ, Παλαιστίνη και Μέση Ανατολή (Photos)

«Μαγνήτης» τηλεθέασης το ματς Ελλάδας-Ολλανδίας για το Euro 2024

«Γκολ» τηλεθέασης από τον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 14:59