search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Σε αποκλειστικές συζητήσεις με Curry’s η ΔΕΗ για την Κωτσόβολος

20.10.2023 15:51
dei_kotsovolos_new

Πληροφορίες θέλουν τη ΔΕΗ να βρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Όμιλο Curry’s για την πώληση της Κωτσόβολος. Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για την αγορά της Κωτσόβολος έχει εκδηλώσει επίσημα ο όμιλος Quest ενώ μη δεσμευτική προσφορά φέρεται ότι έχει καταθέσει και κοινοπρακτικό σχήμα με επικεφαλής τον όμιλο Μαρινάκη.

Η παραπάνω εξέλιξη, εφόσον επιβεβαιωθεί, αποκλείει, τουλάχιστον προς το παρόν, τη συμμετοχή των υπόλοιπων υποψήφιων αγοραστών από τη διαδικασία.

Πάντως προς το παρόν δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΔΕΗ καθώς λογικά θα υπάρξει ερώτημα για τις εν λόγω φήμες και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.  

Σε ότι αφορά την προσφορά της Quest μίλησε χτες και ο Πρόεδρος του ομίλου Θεόδωρος Φέσσας, στην εκδήλωση των εγκαινίων του κέντρου διαλογής της ACS στο Αιγάλεω, τονίζοντας ότι από πλευράς Quest έγινε η καλύτερη δυνατή προσφορά.

“Πρόκειται για έναν ιδιωτικό διαγωνισμό, κλειστό, για του οποίου την τελική φάση θα ενημερωθούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι μέχρι το τέλος του έτους. Εμείς σαν Quest, δουλέψαμε με τους οικονομικούς συμβούλους μας, αξιολογήσαμε την κατάσταση και κάναμε την καλύτερη δυνατή προσφορά που μπορούσαμε” επισήμανε ο κ. Φέσσας, προσθέτοντας ότι αν τυχόν υπάρξει δεύτερη φάση, δεν θα είναι σε θέση για αντιπροσφορά η αν αυτή τελικά γίνει θα είναι απλά κατά τι μεγαλύτερη από αυτή που έχει ήδη γίνει.

“Είναι σαφές ότι ο όμιλος Currys θέλει να φύγει από την Ελλάδα, έχει ήδη το δίκτυο της στη Βόρεια Ευρώπη και αυτό που είναι ξεκάθαρο σε αυτό τον διαγωνισμό είναι ότι αυτός που θα πάρει τελικά τον Κωτσόβολο θα είναι αυτός που θα δώσει τα περισσότερα” συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Αγορά μπύρας: Deals, επενδύσεις και νέα προϊόντα αλλάζουν το τοπίο – Πώς εξελίσσεται η χρονιά για τον κλάδο

Οικονομική ενίσχυση σε νοικοκυριά που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

ΔΥΠΑ: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας – Οι δικαιούχοι των 14.800 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:15