search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Το νοσοκομείο Κορίνθου διαψεύδει Πολάκη για ελλείψεις σε αναλώσιμα είδη

21.10.2023 12:15
nosokomeio3-new

Με μια αυστηρή ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου διαψεύδει τον Παύλο Πολάκη που με ανάρτησή του στο Facebook κατήγγειλε σοβαρές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά.

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι συγγενικό του πρόσωπο του έστειλε λίστα με είδη πρώτης ανάγκης (μωρομαντηλα , σφουγγαρι, σαπουνι, υποσέντονα, κρέμα Conveen πρασινη από φαρμακειο ή Sudocream), η οποία -όπως υποστήριξε- διακινείται στο Νοσοκομείο Κορίνθου για την κάλυψη των ασθενών.

Από την πλευρά του το νοσοκομείο Κορίνθου, με ανακοίνωση του, «με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδει», όπως τονίζει χαρακτηριστικά, την ύπαρξη παρόμοιας λίστας και χρεώνει τη λίστα που κοινοποιεί στον προσωπικό του λογαριασμό ο Παύλος Πολάκης, στις αποκλειστικές νοσοκόμες που εξυπηρετούν τους ασθενείς. Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι «το νοσοκομείο έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό» και καταλήγει δηκτικά: «ας μην ασχολούμαστε με ποταπά θέματα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου 

«Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ. Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους. Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά. Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) . Επιπλέον τονίζουμε ότι την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε».

Διαβάστε επίσης:

Υπέρταση: Ρίξτε τη με δύο προβιοτικά

Σπόροι κολοκύθας: Οι 4 ευεργετικές ιδιότητες της υπερτροφής για την υγεία

Τριχόπτωση και βότανα: Μπορείτε να τη σταματήσετε με φυσικό τρόπο;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59