search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Νίκος Μάνεσης: Νέο ξέσπασμα για τα νούμερα τηλεθέασης – «Για να έχω τηλεθεατές πρέπει να ασχολούμαι με τον Κοκλώνη ή με την Πέππα το γουρουνάκι»

05.11.2023 13:15
manesis

Νέο δηκτικό σχόλιο για το μοντέλο μέτρησης της τηλεθέασης έκανε μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης, στέλνοντας μηνύματα με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, που έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για την «παρωδία με τις τηλεθεάσεις», αμφισβήτησε εκ νέου την αξιοπιστία τους.

«Να δείξουμε κάτι, γιατί νομίζουν κάποιοι ότι εμείς θα υποκύψουμε και θα σταματήσουμε να μιλάμε, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Απλά πράγματα, απλοί προβληματισμοί», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των πρωινών εφημερίδων.

«Εχθές, κατά τις 11.00 έκανα μια αναφορά, για πολλοστή φορά, στην AGB λέγοντας πως εφόσον υπάρχει ομολογία ότι τα νούμερα είναι ότι να ναι, σταματήστε να βγάζετε νούμερα, γιατί χάνει κόσμος τη δουλειά του. Και όταν το φτιάξετε, σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Χθες λοιπόν, παρατήρηση πρώτη για να δείτε ότι έχουμε παρατηρητικότητα και ξέρουμε να μιλάμε μέχρι εκεί που μας παίρνει, την ώρα που έλεγα αυτά τα πράγματα σε συνδυασμό με επώνυμους φοροφυγάδες που τυγχάνουν προστασίας, κάναμε 5,7%, δεν έβλεπε ούτε η μάνα μου», περιέγραψε στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης.

«Παρατήρηση δεύτερη, βλέπουμε να είναι στο πικ, αυτό που λέμε εδώ και δυο χρόνια. Επιστρέψαμε στους ενήλικες που βλέπουν καρτούν προσχολικής ηλικίας… Εξηγείστε μου που είναι το υπόλοιπο 50%; Πως γίνεται, όταν υπάρχουν θηριώδη νούμερα πολιτών που βλέπουν καρτούν για τρίχρονα, να έχουμε μόνο εμείς πρόβλημα;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής στον αέρα του Alpha.

«Ας παρέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού. Εγώ σήμερα για να έχω τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι ή με τον Κοκλώνη και άλλα reality show ή με την Πέππα το γουρουνάκι. Αυτό δε δείχνουν τα νούμερα; Αν κάνω λάθος να μου το πείτε (….) Πώς γίνεται δυόμισι χρόνια τώρα όταν υπάρχουν ανωμαλίες με τα γουρουνάκια και τα αρκουδάκια, αυτές να πλήττουν εμάς στον Alpha και όχι τους άλλους; Όταν υπάρχει ανωμαλία, υπάρχει μια αναλογικότητα (….) Αύριο βάλτε μας μηδέν στρογγυλό. Εγώ κάθε φορά που θα βλέπω τέτοια πράγματα θα επανέρχομαι και θα δίνω και ένα στοιχείο παραπάνω. Και όποιος αντέξει. Εγώ αντέχω γιατί είμαι και από τρελά νερά», επισήμανε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο Νίκος Μάνεσης, στέλνοντας μηνύματα με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Άγρια μάχη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Συγκλονίζει ο ανταποκριτής του Al Jazeera από τη Γάζα: «Μας σκοτώνουν τον έναν μετά τον άλλο – Απλά περιμένουμε τη σειρά μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:27