search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:14
MENU CLOSE

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τους followers της (Photos)

07.11.2023 11:28
kiara-ferani-new

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η νέα ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι στο Instagram, με πολλούς από τους followers να την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι της, δείχνοντας ότι έχει μετατρέψει ένα ολόκληρο δωμάτιο σε… μίνι κινηματογράφο!

«Το δωμάτιο σινεμά είναι σχεδόν έτοιμο και είναι ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια του νέου σπιτιού» έγραψε, απαθανατίζοντας τα παιδιά της να απολαμβάνουν τον νέο χώρο του σπιτιού.

Οι followers της δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενο προκλητικό για τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η ανθρωπότητα.

«Κι άλλοι πεινάνε έξω», «το πρόβλημα είναι ότι επιδεικνύεις την ακραία πολυτέλεια», «βλέπω αυτή την ανάρτηση ενώ είμαι στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά μου στα 28 μου, χωρίς να μπορώ να πληρώσω ούτε ένα διαμέρισμα στούντιο για ενοικίαση» είναι λίγα μόνο από τα σχόλια των followers, καλώντας την να «σταματήσει πια να προκαλεί».

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς για metoo: Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος Χαϊκάλης (Video)

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια

Ταμίλα Κουλίεβα: «Την πρώτη φορά στην Επίδαυρο έπαθα σοκ» – Τι είπε για την «ανατρεπτική» συνεργασία της με τον ΛΕΞ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:13