search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Ο Μπεν Άφλεκ παλεύει με τον αλκοολισμό και η Τζένιφερ Λόπεζ διαφημίζει… κοκτέιλ! (Videos)

10.11.2023 11:32
jlo-alkool-new

Το πρόσωπο καμπάνιας για εταιρεία με συσκευασμένα κοκτέιλ έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ με τους αμέτρητους θαυμαστές της να σχολιάζουν στο Instagram την εντυπωσιακή της εμφάνιση και όχι μόνο..

Η Jlo διαφήμισε, συγκεκριμένα, τα κοτκέιλ, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα σε χρώμα lime, με τολμηρά ανοίγματα στα πόδια.

Εκτός από την καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί στα 54 της χρόνια, η Λόπεζ σχολιάστηκε, ωστόσο, τόσο από τους φαν όσο και από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για το γεγονός ότι διαφημίζει αλκοόλ τη στιγμή που ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον εθισμό του με το αλκοόλ.

«Όταν η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της, η J-Lo προκάλεσε αντιδράσεις επειδή ξεκίνησε μια σειρά αλκοολούχων ποτών, παρά το γεγονός ότι η ίδια πίνει σπάνια και ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ, είναι αλκοολικός σε ανάρρωση» ανέφερε συγκεκριμένα η Daily Mail με τη Jlo να μην έχει απαντήσει σχετικά, μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, το καλοκαίρι είχε τοποθετηθεί για την αγάπη της στα κοκτέιλ κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Λοιπόν, είμαι καθ’ οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;” Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου» είχε γράψει, τότε, απαντώντας στα επικριτκά σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μενούνος: Γονατιστή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα – «Χαρίζει θαύματα σε όσους πιστεύουν» (Photo)

Μόνικα Μπελούτσι: Στα Λαδάδικα για φαγητό μετά την κοσμοσυρροή στην Αριστοτέλους – Η βράβευση και το «ευχαριστώ» στα ελληνικά (Video/Photos)

Οδυσσέας Σταμούλης: Οργισμένη ανάρτηση εναντίον όσων τον κατηγορούν, μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:33