search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:01
MENU CLOSE

«Ντου» στην κορυφή της τηλεθέασης έκανε ο ΑΝΤ1

21.11.2023 16:07
ANT12

Πρώτος σε προτιμήσεις και με διαφορά από τον ανταγωνισμό, αναδείχθηκε τη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 η συνολική απόδοση προγράμματος του οποίου κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Το κανάλι κατάφερε μερίδιο 14,8%, ανοίγοντας το νέο επταήμερο εντυπωσιακά, όπως ακριβώς έκλεισε το προηγούμενο ο Alpha έχοντας αποσπάσει την Κυριακή μερίδιο με ολόιδιο μέγεθος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Σκληρή κόντρα αναπτύχθηκε για την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ανάμεσα σε Mega και Alpha και εκ του αποτελέσματος επικράτησε το κανάλι της Συγγρού, αλλά με μικρή διαφορά (0,3%).

Το τέταρτο σε μέγεθος μερίδιο της ημέρας απέσπασε από την πίτα τηλεθέασης ο Σκάι, ενώ του Star ήταν μόλις 0,2% μικρότερο από εκείνο του καναλιού του Φαλήρου.

Στο 6,3% διαμορφώθηκε το μερίδιο του Open, βελτιωμένο κατά μισή ποσοστιαία μονάδας σε σχέση με την απόδοση που είχε την Κυριακή, ενώ πρόσθεσε στη δυναμική της η ΕΡΤ1 και λίγο έληξε να δει το ψηφίο 6 στο μερίδιο της.

Στα γνωστά πάνω κάτω επίπεδα τους κυμάνθηκαν τα κανάλια Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

The Crown: «Υπάρχουν αναλήθειες σε σκηνές της σειράς του Netflix για τη Νταϊάνα»

«Napoleon»: Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Joaquin Phoenix (video)

Netflix: Τα 5 κορυφαία ντοκιμαντέρ για τις ζωές διασήμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02