search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:19
MENU CLOSE

Σκληρά «ματς» μεταξύ σειρών μυθοπλασίας για την τηλεθέαση – Πρώτη και πάλι η «Γη της ελιάς»

21.11.2023 18:51
H_ge_ths_Elias

Η «Γη της ελιάς» συγκέντρωσε για μια ακόμη φορά τις περισσότερες προτιμήσεις μεταξύ των τηλεθεατών και παρέμεινε στην πρώτη θέση της λίστας με τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στη «μάχη» της τηλεθέασης, έπειτα από την ανάπαυλα της Κυριακής, επανήλθε και ο «Σασμός». Πλασαρίστηκε στην δεύτερη θέση με τη μία. Την ίδια ώρα βγήκε στον αέρα και η «Μάγισσα». Ήταν το τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας.

Η «Γη της ελιάς» συγκράτησε το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών που την επιλέγει αν και κάποιοι κατευθύνθηκαν στις προτάσεις του ανταγωνισμού πίτα τηλεθέασης στο διάστημα 21.00- 2245, ξαναμοιράζεται.

Στη μάχη των 20.00 αναμετρήθηκαν η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», «Έρωτας φυγάς» και «Ο παράδεισος των κυριών».

Η εκπομπή με τους Κανάκη, Κιούση και Σερβετά πήρε την πρόκριση και εν τέλει αναδείχθηκε σε τέταρτο δημοφιλέστρο πρόγραμμα της ημέρας.

Ο «Έρωτας φυγάς» αποτέλεσε την πέμπτη επιλογή και επικράτησε της «απέναντι» επίσης καθημερινής σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία κατέλαβε την όγδοη θέση, πίσω και από το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τη δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

Στη δεκάδα διακρίθηκαν οι σειρές «Ο γιατρός» και «Παγιδευμένοι» και συνολικά οκτώ από τις δέκα διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης καταλήφθηκαν, τη Δευτέρα, από ελληνικές σειρές μυθοπλασίας.

Διαβάστε επίσης:

Άνθρακες οι «Θησαυροί» της Μπέτανι Χιουζ για την Κύπρο- Αποσιωπήθηκε από την ιστορικό η Τουρκική εισβολή

«Ντου» στην κορυφή της τηλεθέασης έκανε ο ΑΝΤ1

Netflix: Τα 5 κορυφαία ντοκιμαντέρ για τις ζωές διασήμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32