search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:13
MENU CLOSE

«Πρωταγωνιστές»: Ο Σταύρος Θεοδωράκης στα άδυτα των Ενόπλων Δυνάμεων (photos/video)

23.11.2023 12:15
Untitled design (16)

Στους σημερινούς «Πρωταγωνιστές» (00.15, Alpha) o Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα τέσσερα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό, Ειδικές Δυνάμεις) έχοντας περάσει τέσσερις νύχτες με ένστολους, άνδρες και γυναίκες, με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας.

Στον δημοσιογράφο και την κάμερα των «Πρωταγωνιστών» μιλούν υπο το πέπλο της νύχτας, ο άριστος των αρίστων υποβρύχιος καταστροφέας (ΟΥΚας), η χειρίστρια sonar (ηχοβολιστικού συστήματος) του υποβρυχίου «Πιπίνος» αλλά και ο νεώτερος «υποβρυχιάς», μια από τις δύο πιλότους F- 16 της χώρας, ο πιλότος Rafale με το οποίο «σχίζει» τον ουρανό τις νύχτες πάνω από το Αιγαίο, ο καταδρομέας- ελεύθερος σκοπευτής με τις συνεχείς διεθνείς διακρίσεις, ο διδάκτωρ Χημείας ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του ως καταδρομέας και ένας αρχηγός πληρώματος αμφίβιου τεθωρακισμένου μαζί με την 20χρονη εκπαιδευόμενη του.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να νιώθεις ότι ξενυχτάς -και αναφέρομαι στους άντρες και τις γυναίκες όλων των σωμάτων που ξενυχτάνε 365 μέρες τον χρόνο– προκειμένου η κοινωνία να μπορεί ανεμπόδιστα να επιδίδεται στις ειρηνικές της δραστηριότητες», εξηγεί ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στον δημοσιογράφο και τους «Πρωταγωνιστές».

Διαβάστε επίσης

Νέο limit up στην τηλεθέαση από τη «Γη της ελιάς»

Και Άραβες στο ράλι διεκδίκησης των The telegraph και The Spectator

Tom Waits – Iggy Pop: Συνάντηση κορυφής στο ραδιόφωνο του BBC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42