search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους

24.11.2023 13:58
Pistorius

Δέκα χρόνια μετά την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ, ο πρώην παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους, 37 ετών, κέρδισε σήμερα την υπό όρους αποφυλάκισή του.

«Το τμήμα σωφρονιστικών υπηρεσιών επιβεβαιώνει την υπό όρους αποφυλάκιση του κ. Οσκαρ Πιστόριους από τις 5 Ιανουαρίου 2024», αναφέρεται στην ανακοίνωση των σωφρονιστικών υπηρεσιών έπειτα από την απόφαση ad hoc επιτροπής στην φυλακή κοντά στην Πρετόρια όπου εκτίει την ποινή του ο Οσκαρ Πιστόριους.

Ο Νοτιαφρικανός αθλητής είχε καταδικαστεί το 2014 σε 13 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της συντρόφου του, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013 ενώ το προηγούμενο αίτημά του για πρόωρη αποφυλάκιση είχε απορριφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Πώς αυξάνει τον πλούτο του, εκμεταλλευόμενος το εθιμικό δίκαιο του Μεσαίωνα (photos/videos)

Διάστημα: Μυστηριώδης κοσμική ακτίνα από το υπερπέραν προβληματίζει τους επιστήμονες – «Άνευ προηγουμένου φαινόμενο» (Video)

Δουβλίνο: Ακροδεξιοί έκαψαν την πόλη μετά την επίθεση «Αλγερινού» που τελικά ήταν… Ιρλανδός (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06