search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:49
MENU CLOSE

Χάρις Αλεξίου: «Κάποιες φορές βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου»

24.11.2023 18:59
ALEKSIOU
NDP

Η Χάρις Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Θέμη Καίσαρη και εξομολογήθηκε ότι κάποιες φορές ονειρεύεται ότι η φωνή της επιστρέφει.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ερμηνεύτρια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από το τραγούδι μετά από πρόβλημα που παρουσίασαν οι φωνητικές της χορδές.

«Θα έλεγα την Προσευχή. Ας ερχόταν αυτό και θα έβρισκα τραγούδια να πω. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω, και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” και είναι πολύ ωραία. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

«Όταν είπα τον στίχο ‘’Τα πλήρωσα με τη φωνή μου’’ δεν το πείραξα γιατί κάτι γινόταν μέσα μου εκείνη τη στιγμή, δεν βγήκε τυχαία», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Χάρις Αλεξίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ για την απώλεια της φωνής της:

«Το πένθος που έλεγα ήταν για την απώλεια της φωνής. Τα έκανα όλα, τα έζησα, έπαιξα στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Είμαι χορτάτη, όμως θέλεις την φωνή σου… Ο κόσμος ξέρει. Δεν το άφησα να φανεί πολύ. Τα σημάδια με την φωνή είχαν εμφανιστεί νωρίς. Οταν τραγουδάς, πρέπει να τραγουδάς, όχι να κοροϊδεύεις. Κρατάς το καλό που σου έχει συμβεί και πας παρακάτω. Δεν είναι απλό, πρέπει να παραδεχτείς την απώλεια, την ήττα, τη νέα συνθήκη. Το πένθος θέλει τον χρόνο του.»

Στην ίδια συνέντευξή της είχε πει ότι όταν την κάλεσε ο Παπακαλιάτης για να παίξει στο Maestro βαριόταν πολύ και μάθαινε Γερμανικά. «Οταν διάβασα τον ρόλο, είπα μέσα μου ότι με ξέρει» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Black Friday: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ – «Ξεχυθείτε για ψώνια»

Ματσούκα για Κόκκαλη: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ – Παντρευόμαστε για συναισθηματικούς λόγους» (Video)

Τζέιμι Φοξ: Αρνείται κατηγορηματικά την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση το 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:49