search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:03
MENU CLOSE

Πάτρα: Νέα κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου – Έκλεισε το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα

28.11.2023 18:12
Screenshot_katolisthlisi
Screenshot Mega

Νέα κατολίσθηση σημειώθηκε στον Ελαιώνα Αιγίου. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία. Έκλεισε το ρεύμα της Εθνική Οδού προς Αθήνα. Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία.

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το Mega η απόφαση για την αμφιδρόμηση στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Πάτρας ελήφθη για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας, ως συνέπεια της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία πλήττει πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με εκδήλωση καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υδάτων σε δρόμους, ενώ, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταγράφονται μικρής έκτασης προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Πώς ο Λόρδος Ελγιν άρπαξε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάτρα, ανεμοστρόβιλος σάρωσε σπίτια στην Hλεία

Νάξος: Νέο πρόβλημα με το Blue Star 1 – Δύο ώρες προσπαθούσε να «δέσει» στο λιμάνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58