search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Αγγελική Νικολούλη: «Έχω χάσει τον γάτο μου και έχω τρελαθεί» – Η απάντηση Κατερινόπουλου

09.12.2023 14:10
nikolouli_gatos

Να απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη πρότεινε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στη δημοσιογράφο του Mega που έχει χάσει τον γάτο της.

«Εντάξει ποιος να κάνει κακό σε σκυλάκι; Είμαι κι εγώ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί έχω χάσει τον γάτο μου αυτές τις ημέρες και έχω τρελαθεί. Με ένα κατοικίδιο δένεσαι. Εδώ έχασε άνθρωπο, αλλά είχε παράλληλα και το σκυλάκι της μαζί. Και δεν γύρισε η ίδια, δεν γύρισε και το σκυλί. Ποιος να πάει να κάνει κακό; Δηλαδή και τους δύο τους εξαφάνισε; Πολύ βάρβαρο αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, με αφορμή την εξαφάνιση ηλικιωμένης με τον σκύλο της, τον περασμένο Αύγουστο.

Τότε ο συνεργάτης της Θανάσης Κατερινόπουλος της: «Εσείς έχετε το μέσο, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Νικολούλη για να σας τον βρει», με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Είναι βάρβαρο να χάνεις, δένεσαι… Τον έχω χάσει και μη μου το θυμίζεις, άστο…».

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Άνθρωπος της δουλειάς μού είπε πως έχω εμμονή με τον Γιώργο Λιάγκα»

Νίκος Μάνεσης: «Μας επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας, με ακροδεξιά συνθήματα» – Η αποκάλυψη για το Μάτι

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι «Αταίριαστοι» έκαναν την ανατροπή στην πρωινή ζώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:47