search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:44
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Άνδρας υιοθετεί ηλικιωμένα ζωάκια δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία

11.12.2023 10:23
Untitled design (2)

Όταν ο Steve Greig έχασε το πολυαγαπημένο του σκυλάκι, πήρε μια μεγάλη απόφαση. Έβαλε στόχο να υιοθετεί τα λιγότερο «χαριτωμένα» ζωάκια, αυτά που δεν έπαιρνε κανείς και κυρίως τα ηλικιωμένα. Πλέον ο Greig είναι ο πατέρας 10 ηλικιωμένων σκυλιών, μερικών γατιών, μιας υπέροχης γουρουνίτσας και διάφορων πουλερικών.

Κάθε μέρα στις 5 το πρωί, φτιάχνει το πρωινό των ζώων του – το οποίο είναι διαφορετικό για το καθένα ανάλογα τις ανάγκες του. Έπειτα, τα πηγαίνει βόλτα, στον γιατρό και κυρίως απαραίτητο συστατικό της καθημερινής τους ρουτίνας είναι η αγάπη.

Όταν για παράδειγμα υιοθέτησε τον Edsel (2006-2022) είχε πει: «Έμοιαζε με πλάσμα που μπορεί να πετύχαινες στην Αυστραλία. Έμοιαζε με πίθηκο ή σαν νυχτερίδα». Αυτό το σκυλάκι το εγκατέλειψαν στο νοσοκομείο ζώων στο Κολοράντο και οι πιθανότητες να υιοθετηθεί ήταν μηδαμινές, αν λάβει κανείς υπόψη του πως δεν ήταν το πιο instagraμικό σκυλί και ήταν ήδη 10 χρονών. Η τύχη όμως χαμογέλασε στον Edsel καθώς βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Ένας λογιστής σε πετρελαϊκή εταιρία που έχει ήδη υιοθετήσει πολλά ηλικιωμένα σκυλιά βρέθηκε στο νοσοκομείο και μόλις έμαθε για τον μικρό που μοιάζει με νυχτερίδα τον υιοθέτησε αμέσως.

Ο Greig έχει τους Melvin, Fernando, Cat, Mrs. Woolworth, Raylene, Juanita, Willamena, Chalmer, Hertha, Loretta, τη γουρουνίτσα Bikini, μια γαλοπούλα Cranberry και πολλές γατούλες! Η πλειοψηφία των ζώων του είτε είναι άρρωστα είτε έχουν μια αναπηρία.

Μπορεί να μην έχει άλλο χώρο στο σπίτι του όμως σκοπεύει να υιοθετήσει κι άλλα ηλικιωμένα σκυλάκια. Ακούγοντας συνέχεια ειδήσεις με ανθρώπους που κακοποιούν, παρατούν ή σκοτώνουν τα ζώα τους ο Greig είναι το παράδειγμα που μας δίνει ελπίδα πως υπάρχουν εκεί έξω καλοί άνθρωποι! Καθημερινά μοιράζεται με τους 478 χιλιάδες followers του στο Instagram τη ζωή του με τα υπέροχα ζώα του που στάθηκαν τυχερά και βρήκαν ένα ζεστό σπιτικό, γεμάτο έννοια, τρυφερότητα και κυρίως αγάπη!

Διαβάστε επίσης

Η «διεθνής της Ακροδεξιάς» κάνει πάρτι και οι υπόλοιποι… ευχέλαια

Ο Μάριο Ντράγκι λέει «όχι» στην προεδρία της Κομισιόν – Στο κενό οι προσπάθειες του Μακρόν

Τρόμος στην Ευρώπη από επιστολή του Ισραήλ: Η Χαμάς ετοιμάζει επιθέσεις μέσα στις γιορτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:42