search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Παρίσι: Διαμαντένιο δαχτυλίδι «έκανε φτερά» από το ξενοδοχείο Ritz – Πού το βρήκαν (Photo/Video)

11.12.2023 13:00
ritz new

Συναγερμός σήμανε στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz, στο Παρίσι, όταν μία πελάτης από την Μαλαισία, ανέφερε ότι είχε χάσει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, αξίας περίπου 750.000 ευρώ.

Η απώλεια ενός τόσο ακριβού νομίσματος από δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε παρά να κινητοποιήσει τους υπεύθυνους ασφαλείας, προσπαθώντας να αποφύγουν ένα μείζον σκάνδαλο για το Ritz.

Η γυναίκα από την Μαλαισία απευθύνθηκε την Παρασκευή στις αστυνομικές αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας, καταγγέλλοντας την απώλεια του δαχτυλιδιού της, όπως γράφει η εφημερίδα Le Parisien.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα είχε αφήσει το δαχτυλίδι στο δωμάτιο και βγήκε για ψώνια το πρωί της Παρασκευής. Όμως όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το δαχτυλίδι, που το είχε αφήσει στο τραπέζι, είχε κάνει… φτερά!

Αμέσως μετά την επίσημη καταγγελία και την ενημέρωση των υπευθύνων του ξενοδοχείου άρχισε μία πολύ προσεκτική επιχείρηση για να αποφευχθεί ο σάλος.

Τελικά η ενδελεχής έρευνα απέδωσε καρπούς την Κυριακή, όταν το πολύτιμο κόσμημα βρέθηκε μέσα στην σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας που χρησιμοποιήθηκε στο δωμάτιο όπου έμενε η γυναίκα από την Μαλαισία.

Το ξενοδοχείο Ritz δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για την γυναίκα και ανακοίνωσε ότι «χάρη στις ενδελεχείς έρευνες του προσωπικού ασφαλείας του ξενοδοχείου το δαχτυλίδι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας».

«Η πελάτης είναι ευτυχής», έσπευσε να διευκρινίσει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. Και πώς να μην είναι ευτυχής, αφού βρέθηκε το πολύτιμο κόσμημα, το οποίο πάντως παραδόθηκε στην αστυνομία, απ΄ όπου θα το παραλάβει η γυναίκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Le Parisien, το ξενοδοχείο Ritz για να «αποζημιώσει» την γυναίκα για την ταλαιπωρία που υπέστη, της πρόσφερε ως δώρο τρεις διανυκτερεύσεις.

Διαβάστε επίσης

Βέλγιο: Νέα γυναικοκτονία 36χρονης γυναίκας – Την σκότωσε ο πρώην της με 200 μαχαιριές

ΗΠΑ: Άνδρας υιοθετεί ηλικιωμένα ζωάκια δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία

Η «διεθνής της Ακροδεξιάς» κάνει πάρτι και οι υπόλοιποι… ευχέλαια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:43