search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Οι επιλογές της Παρασκευής ανέδειξαν πρώτο το Mega- Θρίλερ για τρεις η τρίτη θέση

11.12.2023 18:16
mega2

Οι πολλαπλές επιλογές εντείνουν το φαινόμενο διαμοιρασμού των τηλεθεατών στα κανάλια και συχνά η κατάταξη κρίνεται στις λεπτομέρειες. Μια τέτοια εικόνα αποτυπώθηκε στο μοίρασμα της πίτας τηλεθέασης της Παρασκευής.

Το Mega κυρίως χάρη στη «Γη της ελιάς» και το «Φως στο τούνελ», σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της πρωινής ζώνης εκπομπών του συγκέντρωσε την πλειονότητα των τηλεπροτιμήσεων αποσπώντας το μεγαλύτερο σε μέγεθος μερίδιο σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Δεύτερος με σημαντική διαφορά από το Mega αναδείχθηκε για την ημέρα ο Σκάι. Όμως για το τρίτο κομμάτι αναπτύχθηκε μεγάλο ανταγωνισμός και τρία κανάλια έπεσα σχεδόν μαζί στο «νήμα». ΑΝΤ1, Star και Alpha είχα 10% στο ακέραιο μέρος του μεριδίου τους και όλα κρίθηκαν μεταξύ τους στα πρώτα δεκαδικά ψηφία.

Τα «πάνω» του έδειξε να ξαναπαίρνει το Open, ενώ η ΕΡΤ1 είχε αξιοσημείωτη απώλεια (σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα) στη δυναμική της από τη μία μέρα στην άλλη. Στην περιοχή του 3% κρατήθηκε το Μακεδονία TV και η ΕΡΤ3 απέσπασε 2,2%. Η ΕΡΤ2 είδε τον δείκτη τηλεθέασης να μετατοπίζεται κατά 0,1% πιο κοντά στον άσσο.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κίτσου: Τηλεοπτική επιστροφή σε σειρά με θέμα την παιδική κακοποίηση

Γιώργος Λάνθιμος: Η ανατομία της σκηνής χορού της Emma Stone στο «Poor Things» (video)

«Ράδιο Αρβύλα»: «Σάτιρα» που γλίστρησε στις ποιητικές πευκοβελόνες του Ρον Πάτζετ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:55