search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:22
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο» (Video)

22.12.2023 12:42
mikroytsikos-andreas-new

Σε μια αποκάλυψη που αφορά στην υγεία του προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής γνωστοποίησε ότι έπειτα από μια εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με καρκίνο για τον οποίο τού συστάθηκε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες, κάτι που, ωστόσο, δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή, στάθηκαν οι δηλώσεις του Χάρη Ακριτίδη για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη έπειτα από καρκίνο.

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο, ότι τελειώνει και δεν ασχολούνται με αυτό. Θα σας πω κάτι σκληρό. Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κλπ. Δεν έχω κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας λέω την αντίδραση. Ξέρετε πού στηρίχτηκα; Ότι έφυγε ο γιατρός μου από το κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω και είχε φύγει. Καινούργιος “θα γίνει αυτό…”. Δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω τη νοοτροπία και είμαι ένας άνθρωπος μαθηματικός, πολιτισμένος, μορφωμένος. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά. Είναι μια νοοτροπία. Το περιβάλλον μου προφανώς και έλεγε κάντο» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Θεοφανία Παπαθωμά: Σε διαδικασία πλειστηριασμού το σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο

Μπράντλεϊ Κούπερ: Έγινε «καπνός» από τη συνέντευξη Τύπου του «Maestro» για να πάει στο σχολείο της κόρης του

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για καρκίνο: «Όταν είδα τα αποτελέσματα, μου κόπηκαν τα πόδια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:22