search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Κροάτης πρωθυπουργός για χούλιγκαν: «Όλοι είναι στα σπίτια τους, να μην ξανακάνουν τα ίδια»

22.12.2023 17:41
kroates_hooligans_new

Ελεύθεροι είναι όλοι οι κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Αύγουστο, τα οποία οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς δήλωσε την Πέμπτη ότι «όλοι οι Κροάτες οπαδοί που κρατήθηκαν στην Ελλάδα, αφέθηκαν ελεύθεροι και οι τελευταίοι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους αύριο», με το μήνυμα του να είναι «να μην ξαναπάμε τα ίδια πράγματα».

«Όπως κάνουμε πάντα για όλους τους πολίτες του εξωτερικού, ανεξάρτητα από το ποιοι και τι είναι, ασχοληθήκαμε και τους παρέχουμε προξενική προστασία και νομική βοήθεια, αυτή τη φορά είχαμε ισχυρή δέσμευση από την ελληνική κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, του υπουργού Εξωτερικών και της Δικαιοσύνης», είπε ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της κυβέρνησης.

«Η απόφαση ελήφθη», είπε και συμπλήρωσε ότι «από σήμερα (21/12) 102 από τους 102 Κροάτες πολίτες που βρίσκονταν υπό κράτηση αφέθηκαν ελεύθεροι και θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της ημέρας αύριο (22/12) ».

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στην Πράγα: Νέο βίντεο με τον δράστη να πυροβολεί ουρλιάζοντας – Συνέλαβαν και μιμητή που απειλούσε με νέο αιματοκύλισμα

Ταξίδι στην ηλιόλουστη Μάλτα της ιστορίας και των αρωμάτων

NYT: Το Ισραήλ χρησιμοποίησε συστηματικά τις πιο καταστροφικές βόμβες σε περιοχές που χαρακτήριζε ασφαλείς για τους πολίτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:45