search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Ελένη Κτιστάκη: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Κρήτη

27.12.2023 14:37
ktistaki_2712_1460-820_new
credit: Facebook

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, Ελένη Κτιστάκη, πέθανε σε ηλικία 59 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ελένη Κτιστάκη είχε αναπτύξει ενεργή επιχειρηματική δράση, είχε στο παρελθόν την ευθύνη της έκδοσης τοπικής συνδρομητικής μηνιαίας εφημερίδας, αλλά και διαδικτυακής σελίδας, ενώ είχε ασχοληθεί και με την αρθογραφία. Ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο το 2012, το 2015 και το 2023.

Υπήρξε υπεύθυνη τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) του Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ.

Συμμετείχε σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και την προάσπιση των δικαιωμάτων του, ενώ ήταν ενεργό μέλος σε σωματεία και συλλόγους με εθελοντική δράση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Κρήτη που τόσο αγαπούσε. Στην οικογενειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ηρακλείου της ΝΔ:

«Αγαπημένη μας Ελένη, παρά το σύντομο του βίου σου, η διαδρομή και η δράση σου άφησε ανεξίτηλα σημάδια και διδάγματα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου αλλά και στην εικόνα της Παράταξης μας Θα θυμόμαστε πάντα την πολύπλευρη, ανεκτίμητη και κυρίως ανιδιοτελή προσφορά Σου, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και παρακαταθήκη για τη νεότερη γενιά των στελεχών μας».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη:

«Η Ελένη Κτιστάκη υπήρξε καλή φίλη και, παρά την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αυτό δεν την εμπόδισε από το να δώσει τον δικό της αγώνα και στις τελευταίες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας… Ιδιαίτερα αγαπητή, όχι μόνο στην κοινή μας γενέτειρα, τη Μεσσαρά, αλλά σε όλη την κοινωνία του Ηρακλείου για την πολυσχιδή ανθρωπιστική δράση και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αφήνει πίσω της σπουδαία κληρονομιά. Δεν πρόκειται να λησμονήσω τη μαχητικότητα, τον δυναμισμό, τη διακριτικότητα και την ευγένεια που τη διέκρινε, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Ανάπτυξης και βουλευτή Ηρακλείου, Μάξιμου Σενετάκη:

«Η Ελένη πάλεψε την επάρατη νόσο σαν “στρατιώτης σε εμπόλεμη ζώνη” όπως είχε πει σε κάποιους που είχαν μιλήσει απαξιωτικά για τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Για όλους εμάς τους φίλους της, το “σαν” δεν υπάρχει. Η Ελένη ήταν στρατιώτης και της ζωής και της παράταξης. Ήταν γυναίκα της προσφοράς. Ήταν άνθρωπος της δράσης. Θα μας λείψει. Ήταν φίλη μου! Θα μου λείψει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Με… δανεικά από τον Στέφανο Κασσελάκη θα βγουν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, καθώς το ταμείο είναι μείον

Βαρουφάκης για Σόιμπλε: «Η Ιστορία θα τον κρίνει σκληρά»

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Η σχέση του με τους Έλληνες πολιτικούς – Από τον Βενιζέλο στον Βαρουφάκη και τον Τσακαλώτο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:45